«Вам просили передать, що ви падлюка»

07.06.2011

«Уперше в Пермі! Міська служба вибачень і примирень «Діалог» — так рекламує себе нова фірма, що почала працювати в Приураллі. Судячи з того, яку увагу привернув сервіс «Діалогу», його практика є унікальною не лише в Пермі, а й в усій Росії та СНД.

Як повідомляє агенція «Текст», компанія почала надавати послуги наприкінці весни. У штаті «Діалогу» — психологи, креативники, кур’єри. Фірма працює в кількох напрямах, проте основним є замовлення на вибачення.

Кожен охочий може попросити фахівця з «Діалогу» вибачитися від його імені перед будь–ким — членом подружжя, родичем, другом, партнером по бізнесу, колегою та ін. Текст перепрошення може скласти як сам замовник, так і професіонал. За передачу вибачення, скомпонованого клієнтом, доведеться заплатити 150 рублів, а тексту від психолога — 250.

Крім вибачень за вже скоєні нехороші вчинки, перм’яки також можуть замовити прохання про прощення за майбутні провини (200 рублів, це 50 грн. по–нашому). Серед таких оказій прогнозується, наприклад, пиятика з друзями, затримка на роботі абощо.

Серед інших видів пропонованих фірмою послуг — подяки в оригінальні способи, освідчення в коханні, привітання, піднесення подарунків, запрошення на різні заходи, передача будь–якої інформації взагалі. Ну й найрізкіше — розрив стосунків. Мовляв, якщо не хочете об когось ще раз «маратися» — доручіть це нам, і ми дамо вашій антипатії відкоша.