Зелений король

Зелений король

Будемо відверті: його часто навіть зневажають. Але однозначно — незаслужено. Бо шпинат — це скарбниця вітамінів, мінералів і навіть білка (останнього більше лише у молодій квасолі та зеленому горошку). Тому раніше цю рослину й називали не інакше як «король». З його величністю корисним і смачним можна зробити будь–яке столування: сніданок, обід чи вечерю, а на перекус можна взяти із собою гамбургер зі шпинатом і сиром.

Смузі–революція

Смузі–революція

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Останніми роками у світі шаленої популярності набувають смузі: видаються книжки з їхніми рецептами, розробляються смузі–дієти, відкриваються спеціальні смузі–бари, навіть з’являються фан–клуби смузі. Що це за харч і чи варто його їсти? — на ці питання відповідає лікар–дієтолог Оксана Скиталінська.

Всі статті рубрики