Просто разом із Марселем

25.05.2011
Просто разом із Марселем

«Оскароносна» Маріон Котійяр приміряє на себе нову роль — молодої мами. Цього разу не в кіно, а в реальному житті: днями 35–річна зірка фільму «Життя в рожевому кольорі» народила первістка. Для батька хлопчика, 38–річного режисера й актора Гійома Кане («Просто разом»), це також перша дитина — у шлюбі з німецькою красунею Дайян Крюгер дітей у нього не було.

На відміну від голлівудських знаменитостей, які останнім часом називають своїх новонароджених нащадків переважно «оригінальними» іменами, французька пара вирішила не витребенюватися й дала синові просте ім’я Марсель.

Через вагітність Маріон довелося пропустити каннську прем’єру фільму Вуді Аллена «Північ у Парижі», де вона зіграла одну з ролей, але актрису це не надто засмутило, адже тепер головне для неї — сім’я. Хоча довго засиджуватися «в декреті» актриса теж не збирається, оскільки незабаром почнуться зйомки фільму «Воскресіння Темного лицаря» — завершальна частина трилогії про Бетмена. «У мене там невеличка роль, тому це дуже зручно», — тішиться Котійяр, маючи на увазі, що завдяки цьому проекту і з професійної форми не вийде, і дитину надовго залишати саму не доведеться.

Маріон з Гійомом офіційно не одружені, більше того — поки ніби й не збираються. Хоча разом уже три роки, а познайомилися — 2003 року, коли разом знімалися у фільмі «Закохайся в мене, якщо наважишся». Втім тоді Кане ще був одружений, тож між молодими людьми встановилися винятково дружні стосунки. А коли через чотири роки зустрілися знову, обоє були вільні — тоді й наважилися закохатися.