Мрії здійснюються!

18.05.2011
Мрії здійснюються!

Бразилійка Жизель Бюндхен знову виявилася найбільш високооплачуваною моделлю світу. За минулий рік 30–річна манекенниця заробила 45 мільйонів доларів, обігнавши німкеню Хайді Клум із 20 мільйонами та британку Кейт Мосс (13,5 млн.). І це при тому, що наприкінці 2009–го Жизель народила первістка, якому, зрозуміло, присвячувала багато часу.

Блискуча кар’єра не заважає Бюндхен активно займатися й громадською діяльністю. Особливо вона переймається захистом навколишнього середовища. Зусилля красуні було гідно оцінено: тиждень тому вона отримала премію за активну роботу в ролі посла ООН із захисту дикої природи.

Але на цьому невгамовна супермодель не зупиняється. Вона вже давно хотіла стати ще й дизайнером, і нарешті ця мрія здійснилася. Днями в Сан–Паулу Жизель презентувала власну колекцію жіночої білизни Gisele Bundchen Intimates, створену спільно з бразильським брендом Hope.

У залі не було де яблуку впасти, адже найбільш спокусливі моделі дизайнерка вирішила продемонструвати сама. Судячи з усього, найбільше їй до вподоби шовкова білизна чорного й тілесного кольорів.

«Життя зіткане з мрій, і я щаслива, що можу представити вам цю колекцію. Завдяки Норе моя мрія стала реальністю!» — тішилася дизайнерка, поки бразильскі VIP–модниці записувалися в чергу на придбання ексклюзивних трусиків та ліфчиків з її іменем на «лейбах».