Ну і як вам це пивце?
Прожити літо без пива, певно, так само неможливо, як зиму без снігу. Спека, яка нарешті повертається на наші вулиці після аж занадто затяжної і прохолодної весни, хоч-не-хоч, а таки змушує поцікавитися, що новенького приготували нам пивовари до цьогорічного пивного сезону. Повірте, куштувати буде що. Та чи найбільше здивувати своїх шанувальників прагнуть в акціонерному товаристві «Оболонь». Буквально у вівторок тут, на київському заводі, запустили в роботу нову лінію, здатну заповнювати пивом 110 тисяч півлітрових пляшок за годину. Це не біда, що одній людині стільки пива не випити і за рік — разом вип'ємо. Бо хоча торік усі підприємства галузі виробили на 13 відсотків більше пива, ніж позаторік, його все одно, виявляється, мало... Тож броварям треба бути у дуже добрій формі, щоб встигати задовольняти все зростаючі апетити українців! І вони встигають.