Чи буде хлопчик?

28.04.2011
Чи буде хлопчик?

Французька преса жваво обговорює новину про вагітність «першої мадам» країни Карли Бруні.

З одного боку, першим про «сенсацію» повідомив глянцевий журнал Closer, якому сліпо довіряти не варто, — це видання не раз потрапляло в скандальні ситуації, публікуючи відверті «качки» про зірок політики та шоу–бізнесу. З іншого — Карла часто зізнавалася, що дуже хоче народити дитину своєму нинішньому чоловікові, президенту Франції Ніколя Саркозі, а під час недавніх відвідин індійського Тадж–Махалу просила тамтешнього священика помолитися за її вагітність.

Речники президентського подружжя поки що новину не коментують. І це вже підозріло — на всі попередні «вкидання» Closer майже одразу надходили спростування. А тим часом інформаційну естафету підхопили вже й такі серйозні ЗМІ, як Le Parisien та Le Figaro.

У 43–річної Бруні вже є десятирічний син Орельян від філософа Рафаеля Ентовена. А 56–річний Саркозі — батько аж трьох синів: 26–річного П’єра та 24–річого Жана від першого шлюбу з корсиканкою Марі–Домінік Кюльйолі і 15–річного Луї від другого шлюбу із Сесилією Сіганер.

Тож і мсьє президент, і його нинішня дружина мають усі підстави мріяти про донечку. Хоча, як запевняють джерела з президентського оточення, в Індії Бруні попросила богів про народження... ще одного сина.