Нервовий реванш

Нервовий реванш

Як учора повідомляла «УМ», українські «робін гуди» на чемпіонаті Європи в закритому приміщені здобули три нагороди. Всі наші відзнаки мають різні проби, проте їхнє автор­ство належить представникам однієї спеціальності — лучникам–«класикам». Найкращим здобутком «синьо–жовтих» «блочників» стало шосте місце жіночої команди.

О, Данія щаслива

О, Данія щаслива

Якщо в недавньому матчі проти ісландців наставник української молодіжної збірної Павло Яковенко зробив одразу вісім замін по ходу поєдинку, то в позавчорашньому протистоянні з данцями він використав лише двох запасних гравців. До Хернінга наша «молодіжка» прибула без «шахтарів» Ярослава Ракицького й Тараса Степаненка та «динамівців» Артема Кравця та Андрія Ярмоленка, які повернулися до табору національної збірної, а також травмованого Володимира Чеснакова з «Ворскли». Зрозуміло, що практично без половини команди Яковенкові та його підопічним грати проти данців було складніше, ніж у понеділок з ісландцями.

Погроми по–донецькому

Погроми по–донецькому

Попри те, що хокей на наших теренах ледь жевріє, вболівальники не забули про цю видовищну гру. Яскраво підтверджує це донецька публіка, яка рясно заповнює трибуни Палацу спорту «Дружба» навіть під час матчів чемпіонату світу в другому дивізіоні серед юніорів. На першу гру українців, у неділю, прийшло 3500 (!) глядачів. Позавчора, вже в будній день, їх було трохи менше, але все одно чимало — 2700. І наша команда щедро дякує за підтримку яскравими перемогами.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики