НОВИНИ ПЛЮС

17.03.2011

Справа Тимошенко

Юлія Тимошенко буде знайомитися з матеріалами кримінальної справи проти неї навіть без адвоката, щоб не затягувати цей процес. Про це лідерка БЮТ заявила вчора, приїхавши — без захисника — до Головного слідчого управління Генпрокуратури, де вона вивчає матеріали «своєї» справи. Тимошенко відкидає закиди щодо зволікання.

Партактив

Завтра відбудеться засідання політичної ради «Нашої України», на якому розглянуть актуальні питання порядку денного партії, зокрема оголошення кампанії «Владу — під контроль!» Очікується схвалення резолюції стосовно позиціонування «НУ» на нинішньому політичному етапі.

Зустріч у Президента

Президент Віктор Янукович доручив віце–прем’єру Борису Колесникову забезпечити ремонт автошляхів у містах, які прийматимуть Євро–2012. Під час зустрічі на Банковій Колесников повідомив, що всі напрями підготовки до футбольного чемпіонату «закриті», а «єдине, остаточно невирішене, питання, це — персонал, що має безпосередньо забезпечувати проведення Євро».

Нагадаємо, і Янукович, і Колесников недавно повернулися до роботи після перебування на лікарняному. Президент переніс операцію на коліні, віце–прем’єр — на серці.

Справа охоронця Ландика

Охоронця нардепа від ПР Валентина Ландика, якого звинувачують у побитті співробітника ДАІ, оголошено в розшук. Про це заявила керівник прес–служби Луганської обласної міліції Тетяна Погукай. У коментарі сайту «Остров» вона відзначила, що слідство має незаперечні факти, які свідчать про те, що охоронець побив ДАІшника.