«Чортове» i найвище

«Чортове» i найвище

Харківські чиновники презентували план масштабної реконструкції Центрального парку відпочинку ім. Горького й обіцяють вже через рік порадувати городян неймовірним майданчиком розваг. Місцевий «діснейленд» коштуватиме 20 мільйонів євро, тобто дев’яту частину цьогорічного міського бюджету. Але, як пообіцяв мер Геннадій Кернес, частину витрат візьмуть на себе приватні інвестори. Управлінці також запевнили, що космічна вартість проекту не вплине на майбутню ціну вхідних квитків, бо скільки б ті не коштували, реконструкція не окупиться й через 30 років.

Голосуємо... мовчанкою

Голосуємо... мовчанкою

Можливість поскаржитися на дії чи бездіяльність співробітників Державтоінспекції, надіславши SMS–повідомлення на «мобільний» номер, яким безпосередньо опікується керівництво Управління ДАІ у Полтавській області, водії одержали з 11 лютого, відколи тут за дорученням міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова запровадили згадану новацію. Однак всупереч прогнозам і сподіванням, абсолютна більшість учасників дорожнього руху проголосувала за розрекламоване «ноу–хау»... мовчанкою.

А що там, у нутрощах міста?

А що там, у нутрощах міста?

Усього за 70 гривень кожен охочий тепер може роздивитися «нутрощі» Дніпропетровська. Ідея влаштовувати екскурсії по підземних зливових колекторах міста виникла несподівано: поїздки до Єгипту чи Туреччини нашим людям уже приїлися, тож туристам, як розповів гід туроператора «Клуб–тропа» Володимир Іванченко, хочеться чогось новенького. А під Дніпропетровськом є на що подивитися.

Прошу пана до поліції

Прошу пана до поліції

Наприкінці минулого тижня у Тернополі з’явилася муніципальна поліція. Хоча фактично на останній сесії міської ради депутати проголосували лише за зміну назви нового правоохоронного підрозділу, рішення про створення якого було прийняте ще два місяці тому. Попередньо невоєнізований загін iз підпорядкуванням особисто міському голові Тернополя, подібних якому в обласному центрі досі не було, мав називатися муніципальною міліцією.

Всі статті рубрики