Стопами Майкла Джексона

02.03.2011
Стопами Майкла Джексона

Співачка Бейонсе Ноулз та репер Джей Зі регулярно посідають перші місця в рейтингах найуспішніших подружжів у світовому шоу–бізнесі. Воно й не дивно, адже й чоловік, і дружина по окремості мають шалену популярність та заробляють великі гроші у різних сферах діяльності. І сім’я в них міцна... Принаймні була до останнього часу. Адже, за повідомленнями американських таблоїдів, Бейонсе і Джей Зі обдумують можливість розлучення. Про це в середині лютого писав таблоїд MediaTakeOut.com, посилаючись на одного з друзів зіркової сімейки. Мовляв, надто багато між ними останнім часом протиріч, та й на світських заходах одне на одного майже не дивляться. До того ж репер купив розкішний особняк у Лос–Анджелесі без участі дружини.

А днями той самий жовтий сайт роздобув нову інформацію: буцімто Джей Зі надав дружині вибір: або вона народить йому дитину, або шлюбу — кінець.

Саме той факт, що Джей дуже хоче дитину, а 29–річна Бейонсе з цим зовсім не поспішає, називають головним чинником «дестабілізації ситуації» в родині. Тепер, за даними папараці, їхній віз зрушив із місця. Жінка має намір лікуватися від безпліддя, і для цього піде в найкращу клініку репродуктології в Лос–Анжелесі, пацієнтками якої були Мерайя Керрі та Дженніфер Лопес, пише жовта преса. Наразі Джея і Бейонсе «засікли» поряд з іншою відомою клінікою — «Седарс Сінай», де пара буцімто «почне підготовку до вагітності».

Хто там його зна про розлучення й вагітності, а є новина з життя Бейонсе, яка не може бути спростована: темношкіра співачка перефарбувалася у білявку. При цьому вона ще й потроху висвітлює шкіру. Деякі експерти вже визначили, що дочка негра й мулатки «змінює расу» за допомогою популярної процедури застосування гідрохінону і койєвої кислоти. Однак, зловтішаються бульварні ЗМІ, цей ефект — тимчасовий, та й застосовувати процедуру для всього тіла майже нереально.