Дуже матеріальна дівчина

27.01.2011
Дуже матеріальна дівчина

За минулий рік дочка знаменитого рокера Оззі Озборна Келлі невпізнанно змінилася. Замість досить незграбної й невпевненої в собі особи з чималою зайвою вагою, перед очима здивованої публіки постала струнка елегантна білявка, яка більше не соромиться з’являтися на людях у купальнику. Гріх цим не скористатися, подумала Келлі, і стала моделлю. Причому успішною: майже підписала перший солідний контракт. Як повідомляє тижневик US Weekly, міс Озборн стане новим «обличчям» спільного бренду одягу Мадонни та її дочки Лурдес Material Girl («Матеріальна дівчина»).

«Ми щасливі повідомити, що тепер нашу продукцію представлятиме така непересічна особистість і чудова дівчина, як Кел», — діляться з журналістами своєю радістю неназвані представники керівництва компанії. Сама Келлі теж у захваті, адже вона завжди була великою шанувальницею Мадонни. Тоді як дочка поп–королеви, виявляється, фанатка вже Озборн–молодшої. Це Лурдес наполягла на тому, щоб запросити в рекламну кампанію саме Келлі. Раніше «обличчям» Material Girl була зірка молодіжного телесеріалу «Пліткарка» Тейлор Момсен.

До слова, міс Озборн теж збирається запустити власну лінію одягу. «Зараз я працюю над колекцією в рамках співробітництва з уже відомим брендом, — зізналася Келлі, поки що тримаючи назву цього бренду в таємниці. — Але потім, коли наберуся досвіду, займуся й створенням власної лінії. Я б це вже й зараз зробила, та не хочу стрибати у воду, поки не певна, що вмію плавати».