З «Лози» — мільйони

З «Лози» — мільйони

Сьогодні Дніпровський районний суд Києва продовжить попередній розгляд кримінальної справи, порушеної стосовно колишнього народного депутата України Віктора Лозинського за обвинуваченням у вбивстві жителя Голованівського району Кіровоградщини Валерія Олійника. Близько 14–ї години суддя Неля Ластовка має винести рішення: призначати чи ні справу Лозинського та інших обвинувачуваних до розгляду по суті. Перше засідання суду відбулося позавчора, колишній нардеп під конвоєм зайшов до зали, тримаючи руки в кишенях та жуючи жуйку. Він усе ще сподівається довести свою непричетність до вбивства селянина. Мовляв, «ви ще побачите, як ця справа розвалиться в суді». Але поки що він наполягає лише на тому, щоб суд відправив справу на дорозслідування.

Шахрайський мозоль

Шахрайський мозоль

До Вишнопільської сільради, що в Тальнівському районі, прибігла розпачлива пенсіонерка і, плачучи, розповіла, що в неї забрали 10 тисяч гривень. Каже, зайшли до двору три циганки, цікавилися, чи не продає горіхи або картоплю. Коли відповіла, що нічим таким не торгує, одна з них попросила бинт та вату, аби перемотати ногу. Мовляв, взуттям натерла мозоль.

Ґвалтували навіть колядників

Ґвалтували навіть колядників

Про резонансне затримання в Чернівцях ще у березні 2009 року двох педофілів — 48 та 64 років, які впродовж кількох років ґвалтували неповнолітніх, «Україна молода» вже повідомляла. Нагадаємо, що тоді під час обшуку на одній iз квартир збоченців правоохоронці виявили 15–річного хлопчика. Обидва затриманi — відомі у Чернівцях бізнесмени: один їздив на дорогому «Хаммері», другий є власником торговельної мережі. Саме через це мало хто вірив, у тому числi окремі правоохоронці, що справедливість таки переможе. Але сьогодні слідчі задоволені тим, що, незважаючи на серйозні статки злочинців, їхню справу (що містить дев’ять томів) вдалося довести до судових вироків. Гроші не допомогли: так, в одного з обвинувачуваних лише на одному з арештованих банківських рахунків було 4,5 мільйона гривень.

Всі статті рубрики