Не найкращий день

15.12.2010
Не найкращий день

Свого часу британська модель і кінозірка Елізабет Герлі аж зі шкури лізла, щоб оженити на собі індійського мільйонера Аруна Найяра. І таки ж добилася свого: у березні 2007–го, через п’ять років після знайомства індус аж двічі повів кохану під вінець. Європейське весілля зіграли у старовинному замку в Англії, а традиційне індійське — на батьківщині нареченого, у штаті Раджастан.

І все у них нібито було просто ідеально. Арун одразу знайшов спільну мову із сином Ліз від короткого зв’язку з кінопродюсером Стівом Бінгом — малий Деміан вважав індійця одразу й татом, і найкращим другом. Майже на всіх світських заходах пара з’являлася разом — незважаючи на сильну зайнятість, Найяр намагався всюди супроводжувати дружину.

Тому коли минулого тижня в інтернеті з’явилися фото Ліз, яка палко цілується з гравцем у крикет Шейном Уорном, для багатьох це стало громом серед ясного неба. Та вже за кілька годин Герлі сама все пояснила. «Не найкращий день. До відома: я і мій чоловік Арун уже кілька місяців не живемо разом. Члени сім’ї і близькі друзі про це знали», — написала Ліз у «Твіттері».

Оскільки на запитання 45–річна актриса не відповіла, залишається загадкою, що стало причиною розриву і чи збирається подружжя оформляти розлучення офіційно. Подейкують, в усьому винна зрада — Герлі з Уорном по­знайомилися ще у червні і не змогли противитися коханню з першого погляду...

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Вірус розлучень останнім часом так розгулявся в зірковій тусовці, що повідомлення про зворотний процес виявляються приємною несподіванкою. Навіть якщо йдеться про одруження такої давньої пари, як Ніколь Річі і Джоел Медденос. Вони разом уже чотири роки, мають двох дітей, але тільки тепер узаконили стосунки офіційно. На весіллі в голлівудському обійсті батька Ніколь Лайонела Річі було 130 гостей.