Зірка для «блондинки»

04.12.2010
Зірка для «блондинки»

Уїзерспун зі своїм Здоровилом. (Фото Рейтер.)

Дочка Ава, син Дікон і чіхуахуа Брюзер — саме їх узяла Різ Уїзерспун на церемонію відкриття своєї «іменної» зірки на Алеї слави в Голлівуді. Кумедний песик, чия кличка перекладається як «Здоровило», плутався під ногами й теж позував фотографам. Він теж зірка — щеням знімався разом із Різ у її найвідомішому фільмі «Блондинка в законі».

Однією з найвдаліших ролей білявки був образ Джун Картер, дружини кантрі–музиканта Джонні Кеша, з біографічної стрічки «Пройти по межі» 2005 року — тоді Різ номінувалася на «Оскар» у номінації «найкраща жіноча роль». У квітні 2011 року на екрани вийде ще одне серйозне кіно за участю Уїзерспун — драма «Води слонам» режисера Френсіса Лоуренса, в якій Різ зіграє дружину деспотичного дресирувальника. А вже з 17 грудня чекайте в прокаті картину звичного для блондинки жанру — комедію «Як знати». Тут партнерами Різ будуть Джек Ніколсон та Оуен Уїлсон.

Мармурова плитка на честь 34–річної Уїзерспун стала вже 2445–м пам’ятним знаком на знаменитій алеї. Попередня зірка була присвячена співачці Крістіні Агілері.