Український слід у WikiLeaks

Український слід у WikiLeaks

Колишній посол України у Сполучених Штатах Юрій Щербак вважає, що оприлюднення листування Держдепартаменту із дипломатичними службами США по всьому світові — це «глобальний майор Мельниченко», але «скандал буде набагато більший». «Ця інформація не підірве національної безпеки Сполучених Штатів, але вона підірве довіру до них... Ті люди, які були відверті з американськими послами, уже не будуть такими відвертими», — сказав амбасадор України в США (1994–1998 рр.) в інтерв’ю телеканалу ТВі.

Що тобі сниться, пенсіонере?

Що тобі сниться, пенсіонере?

Легендарний крейсер «Аврора» із музеєм, який у часи СРСР був головним символом Жовтневої революції, більше ніколи не вистрелить. Із 1 грудня його вивели зі складу Балтійського флоту ВМС Росії, вчора почали вивозити військове спорядження та переводити судно на баланс Військово–морського музею.

Імпорт мордовського «чуда»

Імпорт мордовського «чуда»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Частота зустрічей (десяток — за дев’ять місяців!) нового Президента України зі своїм колегою із Москви — це вже не дипломатія. Це — пропасниця. Кремлівська верхівка поспішає: куй залізо, не відходячи від Банкової. Втамувавши першу хіть до «співпраці», Москва переходить до наступного кроку — налагодження горизонтальних зв’язків своїх сателітів. Спочатку Янукович ніби випадково опинявся на спільних прийомах із самозваними президентами окупованих грузинських областей. А сьогодні до Києва приїздить «зразково–показова» автономія самої РФ — Республіка Мордовія. Гості — високого рангу: заступник голови ради міністрів Мордовії Михайло Сезганов, міністр національної політики Олександр Лузгін, директор Поволзького центру фінно–угорських народів Юрій Мішанін. Двоє останніх — ключові фігури гуманітарної політики Мордовії. У Києві вони візьмуть участь у міжнародній конференції «Культурний та історичний зв’язок фінно–угорських народів. Україна — Російська Федерація».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики