НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Організми різні. А ліки — одні?

Організми різні. А ліки — одні?

У Південній Кореї на кілька днів запроваджено найвищий рівень терористичної загрози. До таких заходів корейська влада вдалася вперше з 2001 року, коли світ був наляканий терактами 11 вересня у Нью–Йорку. Цього разу перестрахуватися вирішили у зв’язку з дводенним самітом «Великої двадцятки» (G–20), що стартує сьогодні в Сеулі. Головне зав­дання, яке постане на цьому саміті перед керівниками найбільш економічно розвинених країн світу — знайти єдиний і прийнятний для всіх шлях до створення більш сильної та безпечної глобальної фінансової системи. Для цього треба провести корінну реорганізацію банківських систем. Усі країни «двадцятки» визнають необхідність таких реформ для зміцнення світової фінансової системи, але шляхи досягнення мети пропонують різні, часто — радикально протилежні. Тому, як зазначають експерти, навряд чи варто сподіватися на те, що в Сеулі буде знайдено панацею від глобальної фінансової кризи.

Подорож у країну дитинства

Подорож у країну дитинства

Перед тим, як приїхати на саміт «Великої двадцятки» до Сеула, президент США Барак Обама відвідав iз візитом Індонезію. Ця країна займає особливе місце в його серці, адже хлопчиком Обама чотири роки мешкав у її столиці Джакарті. Щоправда, за словами американського лідера, тепер він знайомих вулиць не впізнав — надто багато змін відбулося за майже 40 років, які минули відтоді. Більшість індонезійців з ентузіазмом вітали славетного «земляка» з Америки, хоча не обійшлося й без демонстрацій протесту з боку радикальних ісламістів.

«Кока–кола» — насолоджуйся за $35 млн.

«Кока–кола» — насолоджуйся за $35 млн.

Навіть звичайна пляшка «Кока–коли» може коштувати мільйони доларів — за умови, що вона намальована на картині знаменитого американського авангардиста, батька поп–арту Енді Уорхола. Як повідомляє «Рейтер», позавчора на аукціоні «Сотбіс» у Нью–Йорку чорно–біле зображення найпопулярнішого у США напою автор­ства Уорхола пішло з молотка за 35,36 мільйона доларів. Ця сума вразила навіть організаторів аукціону, які розраховували отримати за лот максимум 25 мільйонів.

Б’ють журналістів і плюють в обличчя

Б’ють журналістів і плюють в обличчя

Стан російського журналіста Олега Кашина, якого минулої суботи жорстоко побили невідомі, «набув позитивної динаміки». Про це обережно повідомляють медики московської міської лікарні №36, де Кашин лежить у реанімації. Головний лікар Віталій Французов висловив сподівання на те, що вже найближчими днями пацієнт зможе говорити — щойно його відключать від апарата штучної вентиляції легень.

Всі статті рубрики