Окільцьований «янгол»

11.11.2010
Окільцьований «янгол»

Ось і ще один «янгол» компанії з виробництва жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» вилетів із переліку найжаданіших наречених. Щоправда, голландську топ–модель Даутцен Крус до таких уже більше року зараховували тільки номінально, адже з серпня 2009–го вона зустрічається із діджеєм і продюсером Саннері Джеймсом. Наприкінці цього літа стало відомо, що пара чекає первістка. А днями закохані оформили свої стосунки офіційно.

Як повідомляє газета «Нью–Йорк пост», скромна церемонія вінчання від­булася в рідному місті Даутцен — Істермарі. Серед запрошених були тільки найближчі родичі та друзі — загалом 30 осіб. 25–річна наречена була вбрана в сукню від іспанського бренду Pronovias, «обличчям» якого вона є. З огляду на свій «цікавий стан», Даутцен, яка вже на сьомому місяці вагітності, обрала наряд у грецькому стилі (під груди) зі щедрим драпіруванням. Молодята попросили гостей не дарувати їм весільних подарунків, а замість цього зробити пожертву

Всесвітній фонд дикої при­роди або на рахунок благодійної організації Dance4Life.

«Сьогодні — незабутній день! У мене були найкращі дружки!» — написала щаслива супермодель у своєму «Твіттері» після вінчання. За даними «Нью–Йорк пост», медовий місяць подружжя проведе на Мадагаскарі.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Перелік цьогорічних розривів у світі шоу–бізнесу поповнився ще одним пунктом: після дев’яти років спільного життя розійшлися «оскароносна» голлівудська кінозірка Рейчел Вайс («Закоханий садівник», «Мумія») і відомий кінорежисер Даррен Аронофськи. Попри те, що офіційно пара не була одружена, їхні стосунки досі були дуже міцними, а чотири роки тому у Рейчел і Даррена народився син Генрі. Подейкують, що причиною розриву став роман Вейц із партнером по фільму «Будинок мрії» Деніелом Крейгом.