Парфуми з Маркизівки

Парфуми з Маркизівки

Якщо на вашому туалетному столику є мрія кожної жінки — парфуми «Шанель № 5», «Версаче», «Крістіан Діор», «Гуччі», або «Армані», то не радійте, бо вони можуть бути не з далекої Європи, а з тихенького черкаського села з милозвучною назвою Маркизівка, що в Золотоніському районі. Днями правоохоронці викрили там підпільний цех, де вітчизняні підприємці й «бодяжили» те пахуче диво. Загалом ділки підробляли парфуми дванадцяти популярних у світі назв.

Злочин розкрив «самосуд»

Злочин розкрив «самосуд»

23–річного підприємця Тараса Ярмушко з міста Костопіль знайшли утопленим у річці Замчисько ще в травні 2009 року. У хлопця лишилася дружина та чотирирічна дитина. Правоохоронці наполягали, що він утопився сам. Утім його батьки в цю версію відразу не повірили. «Син iз дитинства панічно боявся води, плавати не вмів, — розпачливо запевняє батько загиблого Михайло Давидюк. — У воду він не поліз би, уже дорослим у море заходив лише по коліна!». Рідні також знайшли на обличчі Тараса сліди побоїв, але навіть цей факт не змусив міліцію продовжити розслідування. За деякий час міліція Костополя остаточно відмовила рідним у порушенні кримінальної справи.

Не той скарб

Не той скарб

70–річного мешканця Коломиї, підозрюваного в збуті стогривневої купюри, оперативники розшукали без проблем. Його впізнала не лише продавчиня морепродуктів, якій настирливий дід таки підсунув фальшиву «сотку», а й пильні торговці міського ринку. З’ясувалося, що старий прицінювався до всілякого краму й неодноразово хотів розплатитися за нього «липовою» купюрою, проте підробку було видно неозброєним оком.

Маніяк у погонах

Маніяк у погонах

Більше року літніх людей у Вовчанському районі Харківщини лякала звістка про маніяка, який убиває і грабує беззахисних пенсіонерів у їхніх краях. Страшна смерть одразу трьох жінок лише підтвердила такі чутки. Міліція збилася з ніг, але, врешті–решт, таки затримала 39–річного нападника. Як з’ясувалося, до арешту він працював помічником чергового Вовчанського райвідділу міліції і мав репутацію порядного громадянина.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики