Одне «весілля» і три майже «похорони»

Одне «весілля» і три майже «похорони»

Старт наших чоловічих команд у міжнародних клубних турнірах вийшов не надто вдалим. Минулого тижня «Будівельник» вилетів з Євроліги, «Азовмаш» програв у кваліфікації Єврокубка, та і в третьорозрядному Кубку виклику представники України висіли на волоску від вильоту. Позавчора «вижити» «на Європі» вдалося двом із чотирьох клубів.

Перший «Тайм»

Перший «Тайм»

Цієї осені львівські футбольні вболівальники отримали рідкісну нагоду стати свідками єврокубкових баталій на будь–який смак. Звичайно, на першому місці — виступи «Карпат» у Лізі Європи, але є й інші міжнародні матчі галицьких майстрів «копаного м’яча» — у міні–футболі. Минулого тижня львівський «Тайм» приймав на своєму майданчику групу кваліфікаційного етапу футзального Кубка УЄФА (аналог футбольної Ліги чемпіонів) – команди Греції, Кіпру, Боснії. Всі поєдинки чемпіони України з легкістю виграли. Попереду в «Тайму» тепер матчі елітного раунду. «УМ» розпитала Станіслава Гончаренка, головного тренера клубу, про єврокубкові амбіції «Тайму», а заразом поцікавилася причиною невдалого старту в першості країни: за чотири тури чемпіон зазнав уже двох поразок.

Пошуки невідомого

Пошуки невідомого

Яким оманливим буває інколи перше враження. І щоб там не казали про першу зустріч, яка начебто характеризує людину найкраще, це далеко не завжди так. Адже за потреби зіграти належну роль може ледь не кожен. Коли Валерія Газзаєва представляли тренером київського «Динамо», він з–під вусів посміхався ледь не кожному питанню журналіста і все бачив у рожевому світлі. Та спливав час, великих лаврів в Україні фахівець так і не зажив, і до «акул пера» Газ уже ставився прохолодніше — на більшості прес–конференцій обмежувався кількома банальними фразами, казав «спасібо» і зникав. А після останнього матчу на посаді керманича «ДК» взагалі доволі грубо відкинув руку журналіста, коли той на ходу намагався поставити запитання. Припущу, що таке ставлення відіграло не останню роль у тому, що практично ніхто в мас–медіа не подарував осетинському фахівцеві на прощання доброго слова.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики