Мерців не судять?

Мерців не судять?

На початку цього тижня Генпрокуратура лаконічно повідомила про завершення досудового слідства у справі Олексія Пукача, якого обвинувачують у вбивстві журналіста на замовлення. Адже завтра — 16 вересня — виповнюється 10 років відтоді, як Гію викрали «перевертні» у центрі столиці. Та журналістам видання «Українська правда», засновником і редактором якого був Георгій Гонгадзе, через власні джерела в ГПУ вдалося дізнатися про сенсаційний поворот у резонансній справі: замовником убивства Гії вважають лише загиблого екс–міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка. Й жодного живого фігуранта! Від сьогодні мати загиблого — Леся Гонгадзе, вдова Мирослава Гонгадзе та їхній адвокат можуть почати ознайомлення з матеріалами справи.

Чернечий ліс відсудять?

Чернечий ліс відсудять?

Ідеться про земельні оборудки в селі Лісники під Києвом. Пересічному читачу назва села нічого не скаже, натомість саме з цією місциною народна пам’ять пов’язує казку про богатиря Микиту Кожум’яку, який нібито запряг у плуг Змія. Найкраще фрагмент Змієвих валів (де й досі знаходять скіфські наконечники стріл) зберігся на території сусідньої Ходосівської сільради. Утім, за даними багатьох ЗМІ, 14 гектарів цієї території приватизували через підконтрольні агрофірми (засновники мають офшорне походження) відомі земельні магнати — депутат від Партії регіонів Василь Хмельницький та депутат Київради Андрій Іванов, а скіфське городище розорали.

Подзвонив і поїхав

Подзвонив і поїхав

Телефонного терориста днями затримали співробітники облуправління СБУ Черкащини. 25–річний житель Івано–Франківська опівночі подзвонив у міліцію і заявив, що залізничний вокзал у Черкасах заміновано. Мовляв, про це він дізнався випадково від невідомого чоловіка в залі очікування цього самого вокзалу. Після такого дзвінка галичанин спокійно сів у потяг і поїхав до рідного міста. Думав, що втік.

«Купіть мене в iнтернеті!»

«Купіть мене в iнтернеті!»

Зваби власного тіла 23–річна студентка одного з вишів Бердянська вирішила задіяти задля мажорнішого звучання своїх «фінансових романсів». І почала віддаватися всім грошовитим... віртуально. На орендованій квартирі організувала порностудію: встановила ноутбук, налаштувала веб–камеру, зареєструвалася на сайті з надання відеопослуг інтимного спрямування й розпочала онлайн–трансляції «полунички» власного виробництва.

Всі статті рубрики