Відлік гамбурзького рахунку почався в Києві

Відлік гамбурзького рахунку почався в Києві

Від часу, коли в Україні відбувся останній вечір професійного боксу за участю братів Кличків, минуло багато років. І ось учора на прес–конференції у столиці Віталій повідомив, що в найближчі два роки він або його брат планують вийти на ринг на одному зі стадіонів Києва або Донецька. Проте це — лише плани. А поки українську публіку «розігрівають» менш рейтингові боксери, 16 жовтня в Гамбурзі Кличко–старший проведе захист чемпіонського титулу за версією WBC від зазіхань темношкірого американця Шенона Брігса.

Водні процедури Спа

Водні процедури Спа

«Лотереєю» назвав 13–й етап чемпіонату «Формули–1» британський гонщик Льюїс Хемілтон. На трасі серед мальовничих бельгійських лісів пілот «Макларена» витягнув щасливий квиток — зміг фінішувати першим і відтак вийшов у лідери загального заліку. Автодром біля відомого курорту Спа й так називають одним із найцікавіших у світі — тут багато цікавих поворотів, а довжина кола — аж 7 км. До всього, позавчора в Арденнах то починався, то припинявся дощ, тож ризик був подвійним.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За два кроки до історії

За два кроки до історії

Двох голів не вистачило «Зорі» й «Таврії», аби провести один із найрезультативніших матчів за всю історію українських чемпіонатів. Нині рекордом чемпіонатів України є 10 голів за один поєдинок — таке футбольне «диво» траплялося чотири рази. Луганськ у неділю побачив вісім, хоча міг і більше: в одному з епізодів арбітр Юрій Мосейчук спочатку призначив пенальті у ворота гостей, а потім скасував своє рішення. Але навіть така результативність є серйозною заявкою на те, щоб стати найвищою в нинішній першості. Залишається тільки шкодувати, що феєричну гру в Луганську не побачили телеглядачі: після того, як клуби отримали право самотужки призначати час початку матчів, багато поєдинків перетинаються в часі й деякі не потрапляють до трансляцій.

Зростання гулліверів

Зростання гулліверів

Якби впродовж усього кваліфікаційного турніру на Євробаскет–2011 українські збірні демонстрували таку гру й характер, як у недільних матчах у Дніпропетровську проти британців та британок, представники і сильної, і прекрасної статей мали б усі підстави розраховувати на путівки до фінальної частини. А так — перемоги над лідерами відбіркових груп дозволили нашим посісти лише треті місця й готуватися до додаткової кваліфікації за рік.

Повітряні пригоди над Васильковом

Повітряні пригоди над Васильковом

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із прадавніх часів людство виявляло інтерес до небесної висі. Там селили таємничих і всемогутніх богів, із небом пов’язували долю людини, туди намагалися дістатися, щоб із висоти пташиного польоту, а пізніше — з космічного простору пізнати закони світобудови. І не на останньому місці метою підкорення неба були романтика та бажання гострих відчуттів. Результатом прагнення сягнути вище хмар став як розвиток високих технологій повітроплавання — аж до міжпланетних кораблів, так і народження такого виду спорту, як польоти на повітряних кулях.

Штати короля Стаха

Штати короля Стаха

Сергій Стаховський має видатну особливість: потрапляючи до фіналів турнірів АТР, він кожного разу їх виграє. Минулої суботи на хардовому покритті в американському містечку Нью–Хейвен киянин здобув одиночний титул учетверте в кар’єрі й удруге в цьому році.

Всі статті рубрики