Зраджена, зате найдорожча

06.08.2010
Зраджена, зате найдорожча

Сандра Буллок.

Минулий рік для Сандри Буллок був непростим. Щойно отримавши перший «Оскар» за роль у фільмі «Невидима сторона», 46–річна актриса дізналася про численні зради коханого чоловіка. А розлучившись із Джессі Джеймсом, майже одразу пізнала щастя материнства, отримавши дозвіл на всиновлення тримісячного малюка. Тепер з’ясувалося, що за ці строкаті 12 місяців Сандра заробила найбільше в Голлівуді грошей. У рейтингу найбільш високооплачуваних актрис року, опублікованому журналом «Форбс», Буллок посіла перше місце: за період з липня 2009–го по липень 2010 року збагатилася на 56 млн. доларів.

Конкурентки помітно відстали. Різ Уїзерспун, яка займає другу сходинку, може похвалитися доробком у 32 мільйони. Усього на пару сотень тисяч менше від Різ заробила «бронзова призерка» Камерон Діас. На четвертій і п’ятій позиціях опинилися, відповідно, Дженніфер Аністон із 27 мільйонами та зірка «Сексу й міста» Сара Джессіка Паркер — 25. Шосте місце з 20 мільйонами дісталося Джулії Робертс (у жовтні в український прокат вийде фільм за її участю «Їсти молитися кохати»).

Анджеліна Джолі, яка минулого року була в аналогічному рейтингу першою, цього разу лише сьома — також заробила близько 20 мільйонів. А замикають десятку найдорожчих актрис Дрю Беррімор (17 млн.), Меріл Стріп (13) та зірка вампірської «Сутінкової саги» Крістен Стюарт із 12 «лимонами».