Дірка в «шенгені»

Дірка в «шенгені»

Міжнародний аеропорт Будапешта «Ферихедь» не пройшов аудиторську перевірку на безпеку, яку проводила Міжнародна організація цивільної авіації (ICAO). Як пояснює газета «Мадьяр хірлап», це означає, що впродовж кількох найближчих місяців угорці або інші громадяни країн Шенгенської зони, вилітаючи з цього аеропорту до інших країн Євросоюзу, проходитимуть такий самий контроль, як і пасажири з–за меж ЄС.

Дуйсбург сумує, а Цюріх — станцює

Дуйсбург сумує, а Цюріх — станцює

Завтра в місті Дуйсбург на заході Німеччини за участі канцлера ФРН Ангели Меркель відбудеться жалобна церемонія пам’яті жертв трагедії на танцювальному фестивалі «Парад кохання». Нагадаємо, минулої суботи в тисняві через неспроможність занадто вузького тунелю пропустити всіх охочих потрапити на танцмайданчик загинула 21 людина (19 — на місці, а ще двоє згодом померли в лікарні). Німеччина надалі живе цією трагічною подією і шукає винних, до числа яких потрапляють міська влада, організатори фестивалю та поліція. А ті «переводять стрілки» одне на одного, тож розслідування й досі триває.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мистецтво? Варварство!

Мистецтво? Варварство!

Парламент автономної області Каталонія ухвалив революційний для Іспанії закон — про заборону кориди. Але певний час бої тореадорів із биками ще триватимуть, оскільки закон набуває чинності з 1 січня 2012 року.

Всі статті рубрики