ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Що скаже суд?

Що скаже суд?

Хоч як боси «королівських перегонів» своїми нововведеннями намагаються щороку підвищувати градус протиборства безпосередньо на «формулічній» трасі, голов­на інтрига часто закручується в боксах. Історії, пов’язані з підкилимними іграми, надовго залишаються в пам’яті вболівальників та самих дійових осіб. Скажімо, бразилець Нельсіньйо Піке два роки тому на Гран–прі Сінгапуру за вказівкою шефа «Рено» Флавіо Бріаторе навмисно розбив свій болід, аби «борт №1» його команди — Фернандо Алонсо — фінішував першим. Автора тієї витівки, Бріаторе, назавжди відлучили від «Формули–1», його підручний Пет Сімондс отримав дискваліфікацію на п’ять років. Було зіпсовано репутацію і команди «Рено», і гонщика Піке.

Люди на останніх рубежах

Люди на останніх рубежах

Якщо в минулому чемпіонаті останній аутсайдер здобув свої перші очки лише в сьомому турі, то нинішньому нулі в цій графі закрилися вже після третього ігрового дня — «Волинь» не програла «Кривбасу». Також цей тур подарував новий розгром, перший хет–трик та історичний гол дебютантів «вишки».

Найпринциповішим протистоянням стала зустріч у Харкові, де «Металіст» у грі з «Динамо» вкотре намагався продемонструвати, що здатен боротися за дещо більше, ніж за чергову бронзу. Підопічні Мирона Маркевича мали шанс перемогти конкурентів, але знову не дотиснули киян: тепер їхня серія без перемог у домашніх матчах проти «Динамо» становить 14 матчів поспіль.

Тричі король

Тричі король

Цьогорічна «Велика петля» залишиться в пам’яті як одна з найбільш цікавих, «джентльменських», чистих від допінгу і спекотних. Інтрига у визначенні призерів загального заліку зберігалася до останніх днів.

Всі статті рубрики