Гречковари

Гречковари

Той, хто не любить гречку, просто не їв страв, у якій ця крупа розкривається на всі сто: від традиційно української розсипчастої каші зі смаженими опеньками до фірмового болгарського «Агнешка по–георгіївськи». Подивитися по–новому на «нудні» зерна варто й з огляду на неймовірну користь гречки, у якій і заліза багато, і йоду, і ще купа різних мікроелементів та вітамінів. Ще один вагомий аргумент не відмовлятися від цієї крупи: гречка — це просто знахідка для тих, хто хоче схуднити.

«Північний виноград»

«Північний виноград»

Славетний Мічурін колись назвав аґрус «північним виноградом». Варто відкинути стереотип, що з плодів цього колючого куща можна лише варити компот і варення. Здавна налиті сонцем «намистинки» аґрусу використовували як приправу до м’яса і риби.

Всі статті рубрики