ЦИТАТИ ТИЖНЯ

25.06.2010

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про те, чим відзначився його уряд за сто днів роботи:

— А хіба ви не відчули , що жити стало стабільніше?.. У травні на 1,5% збільшився товарообіг. А це означає, друзі мої, що жити стало веселіше, жити стало краще. Це означає, що наші люди стали більше купувати. І це радує.

(УНІАН)

 

Арсеній Яценюк,
нардеп від «НУНС», лідер «Фронту змін»
— про долю моделі, яку будує нинішня влада:

— У мене нема жодного сумніву, що Президент Янукович разом із Партією регіонів зараз будують авторитарну модель української демократії. І я бачу, як це все рухається. Тільки багато з тих людей погано вчили фізику. Вони не знають про те, що чим твердіша матерія, тим більш вона крихка. Чим більш монолітна буде влада, чим більш твердий метал — він обов’язково раніше чи пізніше трісне.

(ICTV)

 

Віктор Янукович,
Президент України,
знову оконфузився — «переніс» Ізраїль з Азії в Європу:

— Ми прагнули вирішити це питання (про скасування Ізраїлем віз для українців). Це, як кажуть, перша ластівка із країн Європи. Безумовно, ми ратифікуємо цю угоду.

(«Українська правда»)

 

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про плюси й мінуси приросту парламентської коаліції

— Якщо влада буде стабільною й ефективною, багато людей захочуть бути на сонячній стороні вулиці — там, де перебуває влада. Якщо ми отримаємо, як дехто прогнозує, другий удар фінансово–економічної кризи, то буде процес навпаки… Для користі справи конституційна більшість є, швидше, мінус, ніж плюс: бо тоді буде розуміння, що запас голосів є, і можна некондиційні, не достатньо опрацьовані рішення просто проштовхувати через Верховну Раду.

(«Інтер»)

 

Геннадій Москаль,
народний депутат від «НУНС»
— про ознаку депутатів, яких за гроші переманюють з опозиції в коаліцію:

— Розмовляють із тими, в кого долоні спітнілі.

(«Дєло»)