Вона — «Легковажна»

Вона — «Легковажна»

Кіноакторам, які прославилися ще дітьми, рідко коли вдається продовжити успішну кар’єру в дорослому віці. Більшість із них, вийшовши з підліткового віку, перестає зніматися — як «сам удома» Макколей Калкін. Інші юні зірки «світяться» в кіно й надалі, але вже не мають колишнього пошанування. А 24–річна Аманда Байнс належить, швидше, до щасливих винятків із цього правила. На знімальний майданчик телесеріалу «Всяка всячина» вона прийшла ще десятирічною. У 1999–му, коли їй виповнилося 13, стала ведучою власного телепроекту «Шоу Аманди». Упродовж чотирьох років ця програма залишалася однією з найпопулярніших на каналі «Нікелодеон», а Байнс чотири рази отримувала премію «Вибір дітей» (Kids’ Choice) у номінації «Улюблена телевізійна актриса». І наступні фільми за її участю користувалися популярністю: «Чого хоче дівчина», «Вона — чоловік», «Лак для волосся» тощо. У цьогорічному рейтингу чоловічого журналу «Максим» Аманда посіла 15–те місце у списку найпрекрасніших жінок.

«Фа–соль–ля–сі» — для всіх!

«Фа–соль–ля–сі» — для всіх!

Цього тижня на головних вулицях, парках та площах Нью–Йорка з’явилися десятки піаніно, доступ до яких має кожен перехожий. Так найбільше місто США підтримало акцію, що вже впродовж двох років користується великим успіхом у Лондоні, Сіднеї та інших мегаполісах. Вона покликана популяризувати мистецтво і музику, повідомляє агенція ІТАР–ТАКС.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прочитав Дейла Карнегі. Вирішив, що почну наступний день з посмішки. Всю першу половину робочого дня старанно всім посміхався, по можливості щиро. В обід до мене підійшов начальник і сказав:

— Ще раз накурений на роботу припрешся — звільню!

Всі статті рубрики