Вдень — «на зону», вночі — «на справу»

Вдень — «на зону», вночі — «на справу»

Оперативники викрили у Чернігові злодіїв, що цілий рік викрадали і перепродували металеві люки каналізаційних шахт. Пік їхньої діяльності збігся зі зростанням цін на чорний метал у пунктах прийому. Завалені скаргами від комунальників та простих громадян, правоохоронці відпрацьовували різні версії, але пошуки свого результату не давали, люки зникали й далі.

«Пташка» від головоріза

«Пташка» від головоріза

Цей злочин одразу став резонансним. Ще й тому, що на національності та віросповіданні підозрюваного в навмисному вбивстві дитини, відразу зробили акцент проросійські козаки автономії, депутати і громадські організації. Хоча Меджліс кримськотатарського народу в офіційній заяві висловився однозначно: особа, що скоїла цей кривавий злочин, має понести покарання за вердиктом суду незалежно від її національної та іншої приналежності. «Затриманий татарин належить до забороненої в багатьох країнах ісламської партії «Хізб–ут–Тахрір», — каже лідер Меджлісу Мустафа Джемільов. Мовляв, невипадково п’ятирічного хлопчика вбито у п’ятницю о п’ятій вечора. Бо культові ритуали партії зав’язані на цифрі «5».

Молодий автопалій

Молодий автопалій

Правоохоронці спіймали того, хто не давав спокійно спати автовласникам Черкас у мікрорайоні Митниця. Адже трохи не щоночі там горіли автомобілі, припарковані господарями біля власних під’їздів. Причому кілька авто згоріли повністю і не підлягають ремонту. Як розповіли «УМ» у прес–службі обласної міліції, вже за місяць правоохоронці Придніпровського райвідділу міліції міста вийшли на слід підпалювача авто. 19–річний парубок саме відпочивав після чергової нічної витівки, коли у двері постукали міліціонери.

Міністр на мільйон

Міністр на мільйон

Цьогорічне святкування професійного свята людей у «білих халатах» минуло так, ніби держава вже подолала наслідки економічної кризи. Керівництво Міністерства охорони здоров’я на чолі із Зіновієм Митником задля урочистостей орендувало Національний палац мистецтв «Україна», а не дешевше приміщення Національної опери, як минулого року. Фасад «України» прикрашав вітальний банер та емблеми МОЗ у розмаїтті різнокольорових повітряних кульок. Проте оздоблення «обличчя» НПМ — «квіточки» порівняно з витратами на святкування для обраних за рахунок держбюджету.

Всі статті рубрики