НОВИНИ ПЛЮС

27.05.2010

Звернення Президента

Президент Віктор Янукович наступного тижня виступить у парламенті з посланням до народу. Про це вчора повідомив Голова ВР Володимир Литвин на зустрічі з главами районних держадміністрацій.

Відділ кадрів

Кабінет Міністрів призначив керівником «Укравтодору» Володимира Демішкана. Раніше він уже двічі очолював службу автошляхів — в урядах 2001 і 2006 років.

Партактив

Політолог, директор Інституту ім. Горшеніна Кость Бондаренко та екс–голова Держкомпідприємництва Олександра Кужель отримали посади заступників голови партії «Сильна Україна», яку очолює віце–прем’єр Сергій Тігіпко.

Крим оригінальний

Верховна Рада Криму пропонує парламенту України схвалити законопроект, який зобов’язує кандидата на посаду Президента, кандидатів у депутати всіх рівнів, на посади міських голів подавати довідки про психічне здоров’я і відсутність алкогольної та наркотичної залежності. За таке рішення вчора проголосували 75 із 94 учасників засідання ВР АРК.

* * *

Міністерство освіти Криму запропонувало 1 вересня провести у школах урок, присвячений програмі Президента Януковича. Про це вчора заявив міністр Валерій Лавров на засіданні уряду автономії.