Демі–версія історії

26.05.2010
Демі–версія історії

Демі Мур на обкладинці журналу W Magazine.

Демі Мур почала згадувати старе — 47–річна акторка вирішила наслідувати приклад колег і видати книжку мемуарів. У дебютному літературному творі кінозірка розповість про десятирічний шлюб із Брюсом Уїллісом, підстави розлучення, а також про стосунки між «Міцним горішком» і нинішнім чоловіком, молодшим на 15 років Ештоном Кетчером. Також буде описано подробиці закулісного життя Демі на знімальних майданчиках фільмів «Привид», «Кілька гарних хлопців», «Стриптиз» тощо й історії дружніх стосунків актриси із Патріком Свейзі та Томом Крузом. Літературний агент Демі Люк Джанклоу повідомив, що автобіографія Мур має з’явитися у книгарнях наступного року.

Публіка чекає, що найбільш пікантними будуть розповіді про «лавсторі» Демі та Ештона. Однак у подружжя, судячи з усього, все чудово. Кетчер переконаний, що Демі, яка вже має трьох дорослих дітей від Уїлліса, може народити йому дитину в будь–який час, незважаючи на вік. «Моя дружина — генетичний фрік, — жартує актор. — Їй усе до снаги».

До речі, днями Демі Мур говорила про дітей із високої трибуни у Вашингтоні — там вона виступила з промовою про необхідність протистояти торгівлі дітьми у США. За спостереженнями зірки, продавати американських дівчаток «більш вигідно та менш ризиковано, ніж наркотики». Акторка стала громадською активісткою і б’є на сполох від імені «сімейного» фонду Demi аnd Ashton Foundation, мета якого — привернути увагу до проблеми сексуальної експлуатації дітей.