Уявні події з фатальними наслідками

Уявні події з фатальними наслідками

Трагедією завершилися зйомки стрічки про події Другої світової війни в селі Підвисоке Снятинського району на Івано–Франківщині. Під час відтворення бойових дій за участю двох груп, переодягнених у червоноармійців та солдатів вермахту місцевих жителів, пострілом із малокаліберної гвинтівки старшокласник важко поранив 78–річного земляка. Чоловік невдовзі помер у лікарні. Літній самодіяльний актор так захоплено готувався до зйомок, що продав корову й пошив десять комплектів гітлерівських мундирів. А сам отримав роль німецького вояка.

Замість відпочинку — реанімація

Замість відпочинку — реанімація

Згідно з офіційним приписом міської санепідемстанції, відновити виробничу діяльність у згаданому цеху можна буде лише після усунення недоліків. Останні полягали, насамперед, у тому,що не було гарантій «хімічної» безпеки для тих, хто купив виготовлену тут продукцію. Замість утіхи обновкою інтер’єру — придбаним наприкінці квітня новеньким диваном — одна з кременчуцьких родин мала зовсім інші клопоти. Варто було на тому дивані переночувати їхньому восьмирічному сину, як хлопчик потрапив до реанімації з тяжким отруєнням. Погіршилося самопочуття і його 19–річного брата.

Гуллівер із–за океану

Гуллівер із–за океану

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За останні двадцять років, відколи Ігор Вовковинський живе за океаном, у США про нього не писав хіба ледачий. У хлопця зберігаються сотні касет і дисків із телесюжетами та стоси газетних публікацій. А тепер 27–річним Ігорем знову цікавляться журналісти, адже хлопця, чий зріст становить 2 м 34,5 см, визнано найвищим мешканцем США. Відповідний запис внесено до Книги рекордів Гіннесса, повідомляє УНІАН із посиланням на телекомпанію NBC.

«Питання» не вирішили...

«Питання» не вирішили...

Днями начальник обласної міліції Львівщини Михайло Цимбалюк розповів пресі про успішну спільну спецоперацію місцевих силовиків із відділу внутріш­ньої безпеки МВС та СБУ, що відбулася ще минулої п’ятниці. Виявляється, за вимагання грошей правоохоронці «на гарячому» затримали своїх колег–«перевертнів» — начальника Шевченківського райвідділу міліції у Львові, його підлеглого міліціонера, співробітника управління СБУ, а також підприємця, який замовив їм «розібратися» зі своїм колегою.

Маю право на державну!

Маю право на державну!

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вимагає притягнути до відповідальності за утиски дітей за мовною ознакою вихователя дитячого садка № 8 міста Слов’янська Донецької області Ларису Слакву та начальника відділу освіти Слов’янська Володимира Проскуріна. Окрім того, «свободівці» звинувачують згаданих чиновників у порушенні конституційних прав українців, проведенні навмисної русифікації та намаганнях позбавити дитину місця в дитсадку за вимогу її батьків проводити заняття українською.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Привіт від Берії

Привіт від Берії

Отець–ректор Українського католицького університету Борис Гудзяк звернувся до громадськості з відкритим листом. У ньому він, зокрема, повідомляє про співробітників Служби безпеки, які прийшли до нього «у справі студентів». Найбільше здивувало ректора Католицького університету те, що співробітник СБУ відмовився залишати адресований ректору документ. Тож у меморандумі отець Гудзяк повідомляє: близько пів на десяту ранку він отримав дзвінок на свій мобільний телефон від представника СБУ, який попросив про зустріч. Зустріч відбулася у приміщенні ректорату УКУ. Саме цей есбеушник, за словами отця Гудзяка, вже контактував із ректоратом торік, під час візиту до університету тодішнього Президента України Віктора Ющенка. Відвідував він УКУ і 11 травня цього року у справі запиту Ін­ституту екуменічних студій та Інституту історії Церкви щодо підписання угоди про опрацювання архівів СБУ.

Всі статті рубрики