«Легенда» про княгинь у жовтому

«Легенда» про княгинь у жовтому

Національній жіночій команді для отримання прямої перепустки на світовий чемпіонат, що відбудеться у 2011 році на полях Німеччини, необхідно у своїй групі посісти лише першу сходинку. Щоправда, для команд, які опиняться другими у восьми європейських «пульках», ФІФА ще організує «плей–оф» за додаткову путівку з командою із зони КОНКАКАФ. Аби не ускладнювати собі життя матчами «на виліт», «жовто–синім» необхідно без втрат пройти решту турнірної дистанції. Адже в перших трьох матчах відбору вони вже втратили п’ять пунктів.

І з ким тут грати?

І з ким тут грати?

Четвергові чвертьфінали на чемпіонаті світу, що вже два тижні триває в німецьких містах Гельзенкірхен, Кельн і Маннгейм, принесли наоднозначні емоції. Все ж таки від протистояння гігантів, збірних Канади й Росії, чекали більшого. Утім явна перевага в класі росіян — чинних чемпіонів світу — вбила інтригу вже на початку другого періоду, коли Павло Дацюк філігранно зняв павутиння з сітки воріт родоначальників хокею. Для порівняння «вагових категорій»: росіяни привезли до Німеччини 14 учасників Олімпіади–2010, тоді як канадці виставили лише одного — Корі Перрі.

Брати Клички — братам Шелестюкам

Брати Клички — братам Шелестюкам

Суми можуть стати наступним містом, де з’явиться центр боксу. Фонд братів Кличків запросив сумчан до участі в тендері на отримання коштів для створення такого спортивного закладу. В Україні фонд побудував уже п’ять подібних спорткомплексів. «Місто виділяє приміщення, і хочеться сподіватися, що восени центр з’явиться», — говорить віце–президент Сумської обласної федерації боксу Юрій Шкромада.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики