Собака схожий на господаря

Собака схожий на господаря

Закривавлену жінку привезли до лікарні пізно увечері. Лише після надання допомоги 38–річна мешканка Шостки змогла пояснити, що з нею трапилося. «Ми сиділи на лавочці, грали в карти, нікого не чіпали. Тут з’явився молодик із собакою і почав чіплятися до нас. Коли ми йому відповіли, щоб ішов своєю дорогою, він спустив свого пса... Останнє, що я пам’ятаю, як лежу під лавкою, а моє лице гризе собака», — розповіла постраждала правоохоронцям.

Стаття за «аморалку»

Стаття за «аморалку»

Тернополяни жваво обговорюють пікантно–скандальний інцидент, що стався в нічному клубі Black berry («Чорна ягода»). Таке собі місцеве «Потєхін–шоу», раніше вже помічене в епатажі, того вечора теж запропонувало відвідувачам клубу участь у досить специфічному конкурсі. За його умовами, троє хлопців мали сидіти на стільцях, а дівчата — танцювати навколо них еротичні танці і взагалі намагатись зробити все, аби партнери досягли максимального збудження. Відтак ще одна учасниця мала виміряти довжину «чоловічого достоїнства» кожного і визначити переможцем того, в кого воно найбільше.

Фатальні троянди

Фатальні троянди

Трагедія сталася в центрі Прилук у супермаркеті побутової техніки. 38–річна Оксана, директор товариства з обмеженою відповідальністю, орендувала тут офіс і того дня святкувала свій день народження. Окрім запрошених гостей, до її кабінету прийшов колишній співмешканець — 53–річний Анатолій, менеджер місцевого поліграфічного підприємства. При собі чоловік мав великий букет білих троянд, що зафіксували камери спостереження, встановлені у торговельному закладі.

Безвинно убиті

Безвинно убиті

Двох зарізаних людей — 63–річну Валентину Боймот і її 17–річного онука Юрія Зайченка — знайшли вранці у власній хаті по вулиці Молодіжній, 13 у селі Сунки Смілянського району тамтешні мешканці. В іншій кімнаті люди побачили зв’язану та трохи не до смерті замучену дочку й матір убитих — Наталку. Селяни й викликали правоохоронців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики