Ріма і жердина

20.05.2010
Ріма і жердина

Презентаційне фото мусульманки Ріми Факіх із сайту конкурсу «Міс США».

Щойно в Америці обрали нову «Міс США», як щаслива володарка титулу опинилася в центрі скандалу.

23–річна Ріма Факіх, визнана найкрасивішою дівчиною Сполучених Штатів 2010 року, — уродженка Лівану. До США вона переїхала з батьками в шестирічному віці — спершу до Нью–Йорка, а згодом до штату Мічиган. Вигравши титул «Міс Мічиган», Ріма потрапила на загальнодержавний конкурс, де здобула корону і стала справжньою сенсацією. Вважається, що вона — перша переможниця конкурсу «Міс США», яка є емігранткою, арабкою і мусульманкою. Але не виключено, що невдовзі міс Факіх залишиться без титулу. Адже після перемоги вродливої брюнетки з’ясувалося, що Ріма — стриптизерка. Щоправда, стриптизерка–аматорка, оскільки на життя вона танцями біля жердини не заробляла.

Як повідомила радіостанція Channel 955, яка на своєму сайті першою опублікувала фото Факіх–стриптизерки, 2007 року дівчина взяла участь у конкурсі на найкраще виконання стриптизу, організованому цією радіостанцією. І перемогла в ньому, отримавши як нагороду прикраси, секс–іграшки та портативну жердину для стриптизу в домашніх умовах.

Тепер «добрі» радійники, роздзвонивши на всі Штати про цей випадок, висловлюють сподівання, що в Ріми не відберуть звання «Міс США», яке дозволяє брати участь у конкурсі «Міс Всесвіт». «Було б божевіллям позбавити її такої можливості, адже міс Фатіх напевне може виграти і все­світнє змагання красунь, — заявляють представники Channel 955. — А ті фото, які ми опублікували на сайті, анітрохи не провокаційніші, ніж розміщені на сайті «Міс США».

В організаційному комітеті конкурсу ситуацію поки що не коментують.