Як не орден, так орало...

Як не орден, так орало...

Антикваріат позавчора намагалися вивезти двоє росіян на позашляховику «Тойота», повідомили «УМ» у прес–службі Державної прикордонної служби. Іноземці грали роль туристів, адже в джипі їхало й двоє дітей — 9 та 13 років. Утім співробітникам прикордонного пункту пропуску «Славутич» ще напередодні стало відомо про ймовірну спробу перевезення контрабанди. Тож «зелені кашкети» звернулися до колег із митниці із заявою щодо проведення поглибленої перевірки автомобіля.

Попрацюй на суддю!

Попрацюй на суддю!

Днями Верховний Суд України залишив без змін вирок Апеляційного суду Вінницької області, який засудив свого колишнього колегу — суддю Житомирського райсуду та його поплічника — колишнього дільничного інспектора міліції — до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном три роки. «Перевертні» поплатилися за використання адміністративного заарештованого на приватному будівництві. Обох засуджених також позбавлено права обіймати відповідні посади в установах та організаціях незалежно від форм власності.

Ейфорійне печиво

Ейфорійне печиво

Двох молодиків, котрим ледь виповнилося по двадцять років, прикарпатські оперативники затримали на одній із центральних вулиць Калуша відразу після того, як ті зустріли мікроавтобус, що прибув із Франції. Вилучені в затриманих «гостинці», передані земляком, який перебуває в країні галлів на заробітках, виявилися з оригінальною начинкою.

Син за 106 тисяч

Син за 106 тисяч

Чернівецьким правоохоронцям вдалося попередити серйозний злочин: троє циган намагалися продати дитину. Усіх нюансів оперативної роботи в міліції поки не розкривають, але відомо, що на слід злочинців вийшли завдяки бездітній парі. Подружжю, яке мріяло про дитину, цигани запропонували... купити у них хлопчика. Але потенційні покупці попередили про «вигідну пропозицію» правоохоронців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики