Щоб «пук» не зруйнував шлюб

12.05.2010

Не кожна сімейна пара зберігає міцні безхмарні стосунки, якщо в одного з членів подружжя — метеоризм, або, якщо простіше, схильність до пукання. Особливо відчутною ця проблема є в ліжку, а надто — вночі, коли людина спить і не може контролювати свій «злий дух». Учитель з американського міста Денвер Френсіс Біббуа пропонує «реальне вирішення цієї реальної проблеми» — спеціальну ковдру на основі матеріалу з частками активованого вугілля.

Як повідомляє сайт Orange.co.uk, ідея створити таку ковдру виникла в Біббуа ще 15 років тому, коли він полював у костюмі зі схожого матеріалу, пукав, а ніхто навколо не учув смороду. «Розкрутити» винахід у Френсіса все руки не доходили, та й не вірив він особливо в попит на таку ковдру. Однак коли вчитель нещодавно зробив рекламний ролик і розмістив його на інтернет–сервісі Youtube, кількість переглядів швидко сягнула мільйона.

Виріб під назвою «найкраща шлюбна ковдра» недалеко відійшов од військових костюмів хімзахисту, адже використовує аналогічну технологію. При цьому ковдра, що складається із чотирьох різних шарів, — легка, тонка і зручна у використанні. Її вартість, указана в рекламі, — 39,95 долара.

Винахідник стверджує, що покривало повністю абсорбує сморід і потребує машинного прання хіба що раз на чотири роки, якщо не буде інших забруднень. Диво–ковдра дозволяє звільнятися від газів цілком непомітно від сусіда по ліжку — звісно, якщо «пук» не супроводжується гучним звуком.