Від наречених і вишиванок до тортів та ковалів

Від наречених і вишиванок до тортів та ковалів

Міська рада Львова дипломатично обійшла всі гострі кути, пов’язані зі святкуванням Дня Перемоги. На вихідні «столиця Галичини», замість борні між ветеранами, відзначить і День матері, і День святого Юрія — покровителя Львова, і, звичайно ж, День народження міста.

Продамо «Тигра» в хороші руки

Продамо «Тигра» в хороші руки

Мешканці села Іскрене, що в Шполянському районі на Черкащині, не можуть натішитися своєю знахідкою: в дамбі, що на краю ставка, на 12метровій глибині вони виявили німецький танк «Тигр». Це не перший трофей селян: як уже повідомляла «УМ», 2004 року тут витягнули німецький танк «Пантера».

Дівчата пиляли ґрати

Дівчата пиляли ґрати

Менше доби знадобилося столичним правоохоронцям, щоб знайти і затримати 40річного підсудного Василя Л., який у середу ввечері спромігся втекти з­під варти із зали судових засідань Солом’янського райсуду через вікно.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Ви не одні»

«Ви не одні»

Наступного дня після демаршу журналістів каналу «1+1», які виступили з протестом проти насаджування цензури в їхній службі новин, аналогічним чином відзначилися колеги з СТБ. У відкритому листі, оприлюдненому вчора, журналісти програми «Вікна» телеканалу СТБ заявили про системну цензуру в редакції.

Дуб — Липі

Дуб — Липі

У четвер одеські активісти «Студентської Свободи» відзначили 110–ту річницю з дня народження українського громадського діяча, письменника, поета та одного з видатних ідеологів українського націоналізму Юрія Липи.

Не вступаємо, але приєднуємось

Не вступаємо, але приєднуємось

Хоча про євроатлантичні перспективи за нинішніх українських розкладів, швидше за все, доведеться забути надовго, наша країна вже має взяті на себе раніше зобов’язання та започатковані програми з НАТО і збройними формуваннями ЄС.

Всі статті рубрики