У грецькому залі — зачинено

У грецькому залі — зачинено

Робочий тиждень Греція почала загальним 48–годинним страйком працівників державного та приватного секторів. Учора до нього приєдналися транспортники, і країна виявилася повністю паралізованою. Було скасовано всі внутрішні і закордонні авіарейси, повністю зупинено залізничний та автобусний рух і поромне сполучення між островами. Тисячі страйкарів вийшли на вулиці, протестуючи проти ухваленої минулої неділі стабілізаційної угоди між урядом Греції та Європейським Союзом і Міжнародним валютним фондом.

За громадянство віддячив бомбою

За громадянство віддячив бомбою

30–річному американцю пакистанського походження Фейзалу Шахзаду, який намагався минулої суботи здійснити теракт на одній із найбільш людних площ Нью–Йорка — Таймс–сквер, висунуто офіційні звинувачення за п’ятьма пунктами. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, підривника–невдаху можуть засудити, зокрема, за тероризм і спробу застосування зброї масового враження. Генпрокурор США Ерік Холдер повідомив, що Шахзад визнав себе винним у підготовці плану вибуху на Манхеттені і «надав слідству іншу цінну інформацію». При цьому горе–терорист наполягає на тому, що діяв самостійно.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Чорне море» біля берегів Маямі

«Чорне море» біля берегів Маямі

Нафтова пляма, яка утворилася в Мексиканській затоці після того, як 22 квітня внаслідок пожежі розвалилася й затонула нафтовидобувна платформа «Діпвотер хорайзон», за розмірами вже дорівнює території Бельгії. У США цю техногенну катастрофу, яка загрожує надовго винищити все живе у значній частині курортного моря, вже охрестили «нафтовим Чорнобилем». Як повідомляє «Євроньюз», у вівторок пляма досягнула ненаселених островів Шанделюр — крайньої східної точки американського штату Луїзіана. Ці острови належать до національного заповідника: через них пролягають шляхи міграції птахів, а в місцевих лісах та болотах утворилася унікальна екосистема. Тепер вона опинилася перед загрозою загибелі.

Всі статті рубрики