«Шустра» Лів

27.04.2010
«Шустра» Лів

На знімках із портфоліо Лів Бері карти — неодмінний атрибут. (Фото з сайту livboeree.com.)

Прийнято вважати, що розумні дівчата у моделі не йдуть, та й узагалі за рівнем інтелекту пересічна манекенниця ненабагато випередила сибірський валянок. Але трапляються й винятки з правил. Один із них — Лів Бері. 25–річна британська краля донедавна презентувала себе як фотомодель і телеведуча. Але від певного часу дівчина почала займатися покером, стала в цій картярській грі справжнім професіоналом і ось має — озолотилася завдяки мізкам, а не красивому тілу.

Днями міс Бері виграла один з етапів турніру European Poker Tour. Гра відбувалася за правилами «техаського холдему», і до участі зголосилося аж 1240 осіб. Заявковий внесок становив 4500 фунтів стерлінгів, а винагорода за перше місце — 1,1 мільйона фунтів, тобто майже два «лимони» в доларах!

Слід зазначити, що в покері велике значення має елемент психологізму й блефу. Так, у фіналі Лів Бері обіграла Якоба Ларссена, маючи лише пару п’ятірок. Мабуть, жіночі чари в цій справі теж далися взнаки. Швед, до речі, отримав за друге місце 600 тисяч фунтів.

«Чесно кажучи, я ще не відчуваю себе мільйонеркою. Мабуть, тому, що я досі ходжу у звичному дурнуватому одязі, — каже моделька. — Але скоро куплю невелику квартирку в Лос–Анджелесі, заміський будинок в Англії і класну машину — ось тоді точно відчую себе багатою».

Лів стала лише третьою жінкою в історії, яка перемогла на етапі European Poker Tour. Може, через те, що переваги моделі в ній поєдналися з якісною вищою освітою: свого часу Бері здобула фах астрофізика.