Болить у Баку

Болить у Баку

На континентальному форумі в Баку українські чоловіча та жіноча збірні з вільної боротьби залишилися без золотих медалей, хоча їхали на турнір у статусі фаворитів. «Сильна стать» здебільшого сконфузилася, обмежившись єдиною «бронзою» триразового чемпіона Європи Василя Федоришина. Надалі настала черга дівчат постояти за честь держави. У четвер двоє з них зійшли на п’єдестал, учора ввечері — ще двоє боролися в «малих фіналах» за бронзові нагороди. У будь–якому разі, і для жінок такі результати — крок назад порівняно з минулими європейськими першостями. Адже, скажімо, з ЧЄ–2009 у Вільнюсі з медалями повернулися аж п’ятеро із семи наших «вільниць».

Там, де найважче

Там, де найважче

Після розгромної поразки від «Таврії» подав у відставку головний тренер «Арсеналу» В’ячеслав Грозний. «Я здивований грою своєї команди. Вона не мала так діяти. Але вся відповідальність лежить на мені», — прокоментував своє рішення відомий фахівець, який лише цього року став до роботи з «канонірами» після їх скандального розлучення з Олександром Заваровим. Гра, що завершилась із рахунком 1:6, стала поки найрезультативнішою в нинішньому чемпіонаті. А в наступному турі, на виїзді з «Кривбасом», «Арсенал» має зіграти без жодного з тренерів і футболістів, які зганьбилися в Борисполі. Принаймні про це вчора заявив президент клубу Вадим Рабинович, прийнявши відставку Грозного.

Через хащі — до зірок

Через хащі — до зірок

Здавалося, що над Валерієм Третьяковим, якого посадили у крісло президента Федерації гандболу на березневому звітно–виборчому конгресі під акомпанемент «грому та блискавок», хмари так швидко не розійдуться. Однак завдяки посередницькій місії Національного олімпійського комітету та Мінмолодьспорту екс–кандидатам на посаду глави ФГУ — Миленькому, Санченку і Третьякову — таки вдалося знайти порозуміння без повторних виборів. «Ворогуючі сторони» підписали меморандум, у якому закликали один одного не займатися судовою тяганиною, визнати легітимність усіх рішень конгресу, в тому числі й обрання Валерія Третьякова президентом. Щоправда, погодилися з такими висновками не всі: підпис під мировою угодою так і не поставив четвертий претендент — Андрій Мельник.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики