У кого яка зміна

У кого яка зміна

Дев’ятий міжнародний турнір зі спортивної гімнастики під патронатом олімпійської чемпіонки Стелли Захарової, що відбувся минулої суботи в київському Палаці спорту. хоч і анонсував участь найсильніших українських атлетів, проте знову вийшов мало представницьким. Своє вміння глядачам демонстрували наші резервісти — керівництво збірної все–таки вирішило поберегти лідерів перед континентальною першістю, яка за два тижні стартує в Бірмінгемі. А от наші сусіди, білоруси та росіяни, привезли до столиці України сплав досвіду та молодості. Саме з представниками цих держав і змагалися українці за перемогу в командній першості та особистому заліку в багатоборстві. Загалом же до Києва приїхали представники десяти країн.

«Бики» виходять на арену

«Бики» виходять на арену

Те, що мало статися на перших двох етапах чемпіоанту світу, сталося на третьому. Лідер команди «Ред булл» Себастьян Феттель нарешті став переможцем. На двох попередніх Гран–прі, в Бахрейні та Австралії, німець упевнено лідирував і, здавалося, ніхто не зможе його обігнати, але щоразу на заваді ставали технічні недоліки в боліді, «недоведеному» австрійською «стайнею» на початку сезону. І ось нарешті у спекотній Малайзії «Червоні бики» поставили все на свої місця. «Срібний призер» минулого чемпіонату, Феттель, за підсумками кваліфікації посідав третю сходинку, але довів свою перевагу вже в дебюті гонки. «Мені вдалося добре стартувати, — пояснив Себ обставини свого тріумфу на підсумковій прес–конференції. — Я пройшов Росберга (другий номер після кваліфікації), потім наблизився до Уеббера (власник «поул–позишн») і пройшов його на повороті. Ми з партнером по команді намагалися боротися, але зберігали пошану один до одного. Якби Марк був на моєму місці, певен, він зробив би те саме».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Узбецький сотник

Узбецький сотник

Напевно, найпомітнішою подією туру стала 57–ма хвилина матчу, який на Великдень проходив у Борисполі (решта поєдинків відбулися в п’ятницю–суботу). М’яч, забитий 31–річним нападником «Арсеналу» Максимом Шацьких у ворота запоріжців, став для узбецького легіонера сотим у чемпіонатах України. Досі таким досягненням міг похвалитися лише Сергій Ребров, в активі якого 123 голи. Тепер же в «Клубі 100» — двоє бомбардирів.

Всі статті рубрики