Британська спляча красуня

Британська спляча красуня

Слабких суперників на чвертьфінальній стадії Ліги чемпіонів не буває. Про це правило зовсім забули гравці «Барселони», коли за 20 хвилин до завершення матчу вигравали в «Арсенала» на його арені «Емірейтс», але в підсумку розгубили перевагу в два м’ячі. І це при тому, що більшу частину гри, особливо в першій її половині, глядачів не полишало відчуття, що форму «канонірів» одягла команда любителів із нижчого англійського дивізіону, а не футболісти однієї з найсильніших ліг світу.

Не вистачило кроку

Не вистачило кроку

Позавчора в Запоріжжі жіноча національна команда України зіграла поєдинок, який можна було б назвати центральним для наших дівчат у відборі до чемпіонату Європи 2010 року. Якби вони виграли домашню зустріч проти румунок, то практично гарантували б собі місце у фінальній частині майбутньої континентальної першості. Натомість підопічні Леоніда Євтушенка зіграли внічию, і вже в цю суботу в румунському місті Бузеу знову спробують опустити опоненток на друге місце у відбірковій групі 1.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Леся Калитовська: Олімпійську нагороду допомогла здобути свячена вода

Леся Калитовська: Олімпійську нагороду допомогла здобути свячена вода

Ця надзвичайно щира в розмові дівчина стала відомою на всю країну в 2008 році, коли здобула першу для себе медаль на Олімпіаді в Пекіні. Багато людей тоді вперше дізналися, що в Україні, попри всі негаразди з інфраструктурою, велотрек розвивається, а наші спортсмени можуть перемагати представників тих же грошовитих Великої Британії чи Австралії. Відтоді Леся Калитовська здобула чимало перемог, і лише медалі чемпіонату ніяк не потраплять до її колекції. Нещодавно на черговому світовому форумі в Данії галичанка знову опинилася за лічені кроки від п’єдесталу, фінішувавши шостою. Кореспондент «УМ» зателефонував велосипедистці після її повернення з Копенгагена — застав у батьків у Жовкві на Львівщині, куди дівчина приїхала відсвяткувати Великдень.

Всі статті рубрики