Обирали — веселились, підрахували — просльозились

Обирали — веселились, підрахували — просльозились

Передвиборче спустошення урядом Юлії Тимошенко місцевих скарбниць­ задля латання «дірок» у загальнодержавному бюджеті (нагадаємо, що тоді «центральне» Держказначейство просто вилучило «нагору» зосереджені на рахунках своїх філій кошти органів місцевого самоврядування) сьогодні вилазить величезною кредиторською заборгованістю за минулий рік. Зокрема, на Полтавщині підприємствам і організаціям, які виконували вкрай необхідні тамтешній громаді роботи або надавали відповідні послуги, тільки з обласного бюджету не сплачено понад вісім мільйонів гривень.

Постійте «на шару»

Постійте «на шару»

Віднедавна всі місця паркування авто в обласному центрі — за винятком території, прилеглої до міського ринку — стали для водіїв абсолютно безкоштовними. Таке рішення ухвалила Тернопільська міськрада, а щедрість її пояснюється дуже просто — більшість парковок була збитковою.

Під Донецьк копають

Під Донецьк копають

Ні для кого не секрет, що під нашими містами закладена міна уповільненої дії у вигляді систем каналізації, які, будувалися ще за радянських часів, і більшість із них відпрацювала свій ресурс. Та й були вони розраховані на інші об’єми. Тому природно, що з’явилася потреба або в нових комунікаціях, або в заміні старих.

Кому вітамінчики?

Кому вітамінчики?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Створення першої на Кіровоградщині соціальної аптеки, за словами голови облдержадміністрації Володимира Мовчана, довелося починати практично з нуля, адже ще в 2004 році всі державні аптеки області (а це 167 закладів) перейшли до власності приватної фармацевтичної компанії. Першу державну соціальну аптеку створили за ініціативою облдержадміністрації та обласної ради на базі комунального підприємства «Кіровоградфармація» — єдиного в області, яке реалізує наркотичні та психотропні препарати на законних підставах.

Всі статті рубрики