Три моделі на обкладинці

17.03.2010
Три моделі на обкладинці

Хоч би скільки медики били в набат, закликаючи дівчат–підлітків їсти «по–людськи», а не сидіти на небезпечних для здоров’я дієтах, користі з цього мало. Сотні тисяч панянок морять себе голодом, прагнучи досягти «модельних стандартів». Але популярний жіночий журнал «Гламур» вирішив не здаватися і таки довести, що моделі «плас сайз» («плюсових розмірів») теж гідні обкладинки. Отож листопадовий номер видання прикрасить різнопланове тріо: худюща (з «нульовим розміром») бразильська топ–модель Алессандра Амбросіо, «нормальна» (себто трохи повнувата як для «ідеальної» манекенниці) Бруклін Деккер і вже «зовсім товста» Крістал Ренн, яка знімається переважно в рекламі одягу великих розмірів.

Днями цих дівчат вивезли на карибський острів Сен–Бартельмі (заморська територія Франції неподалік від Гваделупи), одягли в купальники «Вікторіяз сікрет» і влаштували їм фотосесію для обкладинки «Гламура».

До виходу журналу залишається понад півроку, а знімки «різнокаліберної» трійці вже викликали серед модниць неабиякий резонанс. Щоправда, реакція переважно не зовсім така, на яку очікували поборники здорового харчування. На інтернет–форумах в обговоренні фотографій, де «нульова» Алессандра стоїть поряд зі своїми жіночними коліжанками, прихильниці модельних стандартів геть затюкали «цих жирних свиней», які «від’їли пуза і влізли в кадр із прекрасною бразилійкою».

Сама Алессандра з цього приводу дуже переживає, адже своєю стрункою фігурою (навіть після пологів) завдячує передусім генетиці. «Я переконана, що здорова жінка завжди виглядає сексуальною, і будьте певні: якби заради кар’єри мені довелося перестати їсти, я б поміняла кар’єру, а не спосіб харчування», — запевняє 28–річна модель. Та хто її слухає...