«Баришнімосс» моделі й балеруна

03.03.2010
«Баришнімосс» моделі й балеруна

Днями Кейт Мосс повернулася на подіум після п’яти років «простою» — з 2005–го вона працювала переважно як фотомодель, а минулого тижня взяла участь у благодійному показі на користь жертв землетрусу на Гаїті в рамках Лондонського тижня моди. Але у вузьких рамках професії 36–річній манекенниці вже тісно, тому Мосс вирішила спробувати себе ще й у... балеті.

Як повідомляє таблоїд «Дейлі мейл», зараз найуспішніша британська топ–модель, яку тільки лінивий не звинувачував у пристрасті до наркотиків та алкоголю, закинула стимулятори і бере уроки хореографічної майстерності. А все для того, щоб зіграти у фільмі разом зі знаменитим балеруном Михайлом Баришниковим.

Наразі Кейт встигла відвідати тільки кілька приватних уроків хореографа і режисера Майкла Кларка (він, власне, і зніматиме фільм). Часу в моделі–балерини–актриси ще вдосталь — зйомки фільму пройдуть у липні цього року в Марселі. Короткометражна стрічка називатиметься: «Баришнімосс». У чому полягатиме сюжет, наразі не відомо. За інформацією «Дейлі мейл», короткометражку демонструватимуть із благодійною метою.