Двері зачиняються

Двері зачиняються

Так сталося, що дата інавгурації новообраного Президента Віктора Януковича збіглася з матчем–відповіддю 1/16 фіналу Ліги Європи між «Шахтарем» та «Фулхемом». Тож донеччанам, за яких палко вболіває Віктор Федорович, належало не словом, а ділом привітати високопоставленого фана зі вступом на найвищу державну посаду. Але не так склалося. Україна залишилася без своїх представників у єврокубках. Може, через те, що Янукович, всупереч планам, залишився продовжувати святкування в Києві й до Донецька на футбол не полетів — на відміну від Ріната Ахметова.

На заздрість сусідам

На заздрість сусідам

У четвергових змаганнях у Ванкувері українські спортсмени знову перебували в ролі статистів. На тлі наших нулів неабияк загострилася боротьба за перемогу в неофіційному командному заліку. До очікуваної супереч­ки США і Німеччини активно підключилися Канада й Норвегія. Позавчора господарки виграли «золото» в хокеї, а норвезька лижниця Маріт Бйорген стала триразовою чемпіонкою Ванкувера–2010.

П’ЄДЕСТАЛ

П’ЄДЕСТАЛ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як у морі кораблі

Як у морі кораблі

Усе хороше колись закінчується: найпотужніша українська боксерська промоутерська компанія припинила існування. Утворена шляхом злиття дітища Вадима Бухкалова, National Box Promotion, та проекту братів Кличків, К2 Promotions, новоутворена К2 East Promotions за три роки існування досягла чимало. Вона організовувала поєдинки своїх підопічних в Україні та за її межами, багатьом допомогла пробитись до топ–десятки світового рейтингу, мріяла й про масштабнішу діяльність.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики