ЦИТАТИ ТИЖНЯ

22.01.2010

Віктор Ющенко,
Президент України
— про проміжні підсумки виборів:

Він зауважив, що після першого туру виборів:

— На перший план вийшли такі цінності, як хліб, сало і пустоцвіти. І ще не відомо, хто програв... У другому турі буде розігруватись велика політична спекуляція, буде маскування, щоб забрати голоси.

(УНІАН)

 

Юлія Тимошенко,
кандидат у президенти
— про своє бачення підсумку виборів:

— Я ні за яких обставин не підведу вас. Ви ніколи не пошкодуєте про свій вибір. Україна залишиться європейською демократичною країною. Шансу в Януковича, який представляє кримінальні кола, не існує. Я переконана, що рука Януковича ніколи не ляже на Пересопницьке Євангеліє для того, щоб Президент прийняв присягу.

(«Українська правда»)

 

Віктор Сівкович,
депутат від Партії регіонів
— про підтримку Блоком Тимошенко великої кількості спостерігачів із Грузії, яких не зареєструвала ЦВК:

— Ви уявіть, що комуністи прислали б китайський спецназ, Партія регіонів звернулася до Росії і направила на Галичину російський спецназ та чеченців.

(«Українська правда»)

 

Ганна Герман,
депутат від Партії регіонів
— про те, чому її шеф Янукович не хоче брати участь у теледебатах із Юлією Тимошенко:

— У чемпіонаті з брехні з Юлією Тимошенко ніхто не братиме участі. Якщо немає кандидатів, яким можна конструктивно говорити про розвиток України після президентських виборів — про те, як краще побудувати життя, як будувати економіку, як повертати робочі місця, — то необхідно говорити про це з народом.

(«Інтерфакс–Україна»)

 

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про декорування парламенту після виборів:

— Нас чекає дуже складний другий тур виборів Президента. Достатньо непростий. Я попросив би утриматися від плакатів, якими ви заклеювали зал. Якщо хочете розмістити якийсь плакат — робіть це винятково на робочому місці або в коридорах Верховної Ради. Ви зайдіть у сесійний зал і подивіться, на що ви його перетворили, — це ж конюшня!

(Citata.ua)