«Кіндер» номер «драй»

19.01.2010
«Кіндер» номер «драй»

Клаудіа Шиффер однаково приваблива що в 19, що в 39.

Знаменита модель Клаудіа Шиффер, якій цього року виповниться 40, знову вагітна. Про це наприкінці минулого тижня повідомив німецький журнал «Гала». «Ми дуже раді цій новині й чекаємо не дочекаємося, коли наша сім’я збільшиться», — цитує видання слова речника знаменитої співвітчизниці. За даними «Гали», маля нібито має народитися в травні.

Швидше за все, третя дитина з’явиться на світ в одній із приватних клінік Лондона, де Клаудіа мешкає з чоловіком Метью Воном і двома нащадками, п’ятирічною Клементиною і семирічним Каспером.

Якщо повідомлення німецького журналу відповідає дійсності, то виходить, що в тунелі під Ла–Маншем знаменита краля застрягла на четвертому місяці вагітності. Сталося це наприкінці грудня, коли Британія та Європа загалом потерпали від зимової стихії. Тоді в підземному полоні потерпали від нестачі повітря дві тисячі пасажирів швидкісного поїзда «Євростар», і Клаудіа разом із ними. Щоправда, супермоделі пощастило більше за інших — як повідомляє»Дейлі стар», представники залізничної компанії відправили по зірку спеціальну машину, яка вивезла модель по додатковому бічному тунелю. Можливо, такий «блат» пояснювався саме «цікавим станом» Шиффер.

До речі, в лютому Клаудіа з’явиться в рекламній фотосесії колекції «Шанель» сезону весна–літо 2010. Деякі кадри можна знайти в інтернеті вже зараз: вагітність Шиффер на цих знімках не помітна. Словом — професіоналка.