Не такий поступливий, як здавалося Москві

Не такий поступливий, як здавалося Москві

Учора закінчився триденний офіційний візит Генсека НАТО Андерса Фог Расмуссена до Москви. Контакти між Росією та НАТО були фактично заморожені після минулорічної серпневої російської інтервенції до Грузії та анексії нею Абхазії й Південної Осетії, тому вже сам факт візиту очільника Альянсу до Москви можна вважати великим проривом та успіхом для Кремля. Расмуссен провів у російській столиці переговори з главою російського МЗС Сергієм Лавровим та зустрівся з президентом Дмитром Медведєвим і прем’єр–міністром Володимиром Путіним, побував у Держдумі.

Знати код ворога

Знати код ворога

Міжнародна група вчених здійснила великий прорив у боротьбі з тяжкою хворобою — розшифрувала повний генетичний код раку легенів та шкіри. Науковці ідентифікували всі зміни в клітинах цих двох смертельних онкологічних захворювань та створили мапи генів хвороби. Відкриття дає шанс розробити більш дієві методики лікування.

Що надійніше — банк чи годинник?

Що надійніше — банк чи годинник?

Швейцарія відмовляється ратифікувати вже підписану з Францією угоду про обмін податковою інформацією, повідомляє «Євроньюз». Берн пішов на такий крок на тлі банківського скандалу навколо таємного списку з трьома тисячами прізвищ французьких вкладників, які, ухиляючись від сплати податків у своїй країні, розміщували гроші у швейцарській філії британського банку HSBC. «УМ» уже, повідомляла, що дані про ці рахунки Парижу передав завербований Францією співробітник цього банку, агентурне псевдо якого «Антуан». Тепер стали відомі справжні ім’я та прізвище «банківського шпигуна» — Ерве Фальчані.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики