«Партизанську» погоду «гірники» не люблять

«Партизанську» погоду «гірники» не люблять

УЄФА — весела організація. Начебто на словах і піклується про здоров’я футболістів, і робить усе для задоволення глядачів, але насправді виходить це в неї, як і в кожної великої бюрократичної машини, зі скрипом. Постійні зміни в системі проведення єврокубків, особливо в другому за рангом клубному турнірі, свідчать про те, що чиновники шукають оптимальні варіанти. Утім багатостраждальний Кубок УЄФА (нині — Ліга Європи), великої популярності в Старому світі так і не отримує. Календар залишається насиченим, розтягується аж до середини грудня, але цікавих матчів — обмаль. Деякі взагалі стають і для команд, і для вболівальників справжнім тягарем.

Прощавай, Румуніє

Прощавай, Румуніє

Половину з 12 матчів середи в останньому турі Ліги Європи сміливо можна занести до розряду товариських. Якась із команд уже вирішила питання виходу до наступного раунду заздалегідь, хтось уже втратив усі шанси, й лише кілька клубів переймалися результатами поєдинків.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Володимир Рижов: Українські баскетболісти грають за збірну без самовіддачі

Володимир Рижов: Українські баскетболісти грають за збірну без самовіддачі

Останніми роками український баскетбол переживає не найкращі часи. Суперечки між функціонерами призвели до того, що в минулому сезоні чоловіки й жінки паралельно розігрували першість у двох конкуруючих лігах. Утім цієї осені опоненти об’єдналися. Володимир Рижов рік тому очолив жіночу українську баскетбольну лігу. Працює він президентом ЖБЛ і дотепер. Про те, як почувається у кріслі функціонера колишній гравець і тренер, з яким пов’язані найбільші досягнення нашого жіночого баскетболу, Рижов розповів «УМ».

Всі статті рубрики